U leest het goed: ik heb een Bouwbeterbesluit genomen. Ik ga zelfstandig verder om ten dienste van u en uw klant de bouw beter te maken.

Maar u zult zich afvragen Is de bouw ziek dan? Sommige projecten wel. Anderen niet, maar daar kan het van goed naar beter.  Door bijvoorbeeld de samenwerking aandacht te geven of  beter te sturen op risico’s, het treffen van maatregelen en betere registratie. Kwaliteit voorop zetten leidt tot prestaties die (gaan) worden behaald en maken teams sterker.

De afgelopen 20 jaar ben ik vooral met het Bouwbesluit in de hand aan het verbeteren gegaan. Waarbij de laatste 2,5 jaar in een apart gezette onderneming, anticiperend op het vooruitzicht van de Wet Kwaliteitsborging. De pilots van de afgelopen jaren hebben mij echter het inzicht gebracht dat je de bouw pas écht kan verbeteren als je je richt op de Klantwaarde (uiteraard met het Bouwbesluit als ondergrens) en er zélf in gelooft. Dit heb ik van dicht bij mogen zien bij onder andere de realisatie van het Meander Medisch Centrum (2010-2014), de nieuwbouw van het Justitieel Complex te Zaanstad (2014-2016) en de realisatie van Rijkskantoor De Knoop (2016-2018). Ook de vele pilotprojecten die de afgelopen 2 jaar zijn gedraaid tonen dit aan. Je hoeft hier niet afhankelijk te zijn van een overheid die je een eisenpakket oplegt. Je mag er zélf aan gaan werken. En dat geeft plezier en ‘het in één keer goed doen’ levert ook financieel veel op. Jou maar met name ook je klant.

Met mijn kennis en ervaring help ik jouw organisatie graag om deze extra stap te zetten. Dan bouw je beter toch?! Heb er ook echt zin in J Neem gerust contact op