Trainingen op maat!

Maak een afspraak
Logo Visueel Teamwork

trainingstraject Visueel Teamwork

Uw organisatie verbeteren en visueel alert maken? Elk team subliem? Dan help ik u graag vanuit het label van Visueel Teamwork om dit in uw organisatie te realiseren.

Voor meer informatie zie www.visueelteamwork.nl

training Kwaliteitsborging 2.0

De Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen gaat het toezicht op de bouw structureel veranderen. U kunt een overview van de ontwikkelingen verwachten en u krijgt inzicht wat dit voor uw organisatie betekent.

Lees hier het artikel in pdf-formaat ‘Private Kwaliteitsborging – Wkb: waar een wil is, is een weg‘. Dit artikel stond in Vakblad Bouwkwaliteit in de Praktijk.

Training Kwaliteitsborging Bouw Beter
Training Procesmatig Werken Bouw Beter

training Procesmatig werken

Systems Engineering, QR Controls en bewuste inrichting van kwaliteitsborgingssystemen zijn vormen van procesmatig werken. U krijgt een praktisch toelichting hoe dit werkt. Dit wordt in samenwerking met NK aangeboden.

training Risicogericht werken

Door gedurende het gehele proces risico’s juist in te schatten, te (kunnen) volgen en als sturingsmechanisme in te zetten kan je komen tot een significante verbetering van je project. Dit vraagt wel om de juiste know how en de (digitale) middelen. U krijgt het benodigde inzicht en kan zelf aan de slag!

  • Relevante risico’s en beheersmaatregelen

  • Nulmeting

  • Keuringsplan | Audits en inspecties

Training Risico Gericht Werken Bouw Beter
Jan Pieter van Dalen - Bouw Beter

Digitaal registreren

Laten zien wat je maakt is een steeds belangrijker onderdeel van het bouwen. We begeleiden jouw medewerkers om deze stap te zetten.